swish_logo_primary_RGB-e1465849360307

Swish donera här.

Swishnummer är: 123 476 32 80.

Bankgiro-donera info här.

Bankkgiro är: 815-4619.

TV 2020 och våra produktioner drivs ideellt av en grupp kristna som har ambitionen att sprida livsbejakande budskap på ett modernt sätt genom media till moderna svenskar. Genom att betala en så kallad ”Kristen TV-licens” är Du med och ger ditt bidrag till produktionskostnader.

 

Vi kommer inte att använda tvrutan för att samla in pengar till vår egen verksamhet i enlighet med den policy vi har utan låter detta månatliga bidrag vara vårt sätt att driva verksamheten inom TV2020

 

Genom att klicka på abbonera här nedan kan du via den säkra betalningslösningen PAYPAL lägga in en månatlig insättning till föreningen.  Beloppet är satt till 100kr/månad.

 

Mediahusets vänner är en ideell förening och vill du bli medlem eller stödja vår verksamhet så är vi tacksamma.
 
Använd bankgiro eller swish så hamnar din gåva på vårt konto.
 
Bidrag och gåvor går i första hand till programproduktion och programutveckling. I regel får vi inget betalat för de produktioner vi gör utan det mesta arbetet sker ideellt.
 
Har du ett företag och vill använda våra program för annonsering så erbjuder vi möjligheten att finnas med som programpresentatörer i slutet av programmen.
 
Kontakta oss via email: info@tv2020.se så hör vi av oss och berättar mer om hur just ditt varumärke kan synas i samband med sändningarna.

VI VILL ANVÄNDA MEDIA FÖR ATT SPRIDA POSITIVA OCH LIVSBEJAKANDE BUDSKAP!
Vardagstro och TV2020 är varumärken som tillhör föreningen MEDIAHUSETS VÄNNER.
Ansvarig utgivare är Anders Wisth
Föreningen har sitt säte i Stockaryd, Sävsjö Kommun i Jönköpings län.
Adress Besöksadress: Postadress:
Skolgatan 22 Fasanvägen 3
570 02 Stockaryd 570 02 Stockaryd